Mød VEKSØ på Building Green

DATO:
30.-31. oktober 2019

STED:
Forum, Julius Thomsens Pl. 1, 1925 Frederiksberg

LINK:
- Tilmeld dig og læs mere om Building Green
- Download Buildning Green program 2019
- Læs blogindlæg "Design og bæredygtige valg i byrummet"

Vi ses på stand 30!
VEKSØ har fokus på hele byrummet og arbejder med løsninger inden for både byrum, cyklisme og belysning. På vores stand viser vi et udsnit af vores sortiment bl.a. bænke, løsninger til cykelbyen og nyheder fra Lampas. Alle vores produkter er udviklet i tæt samarbejde med skandinaviske designere og arkitekter. Vi tilbyder både standardprodukter og udvikling af special løsninger tilpasset dit behov.

Tilmeld dig her - og vi ses den 30.-31. oktober 2019 kl. 09.00-17.00 i Forum. Vi byder alle interesserede velkomne på vores stand nr. 30.


Building Green skriver:
Building Green fokuserer på bæredygtig arkitektur, design og løsninger. Eventen byder på inspiration og vidensdeling for alle med interesse for grøn innovation i byggebranchen.

Bliv fagligt inspireret og udvid dit netværk
Mød udstillere med hver deres bud på produkter til fremtidens bæredygtige byggeri samt en række inspirerende aktiviteter, der har til formål at skabe netværk og udvikle idéer til nye grønne projekter.
Derudover kan du opleve et to dages konferenceprogram med både nationale og internationale keynotes samt relevante debatter med profiler fra arkitekt- og byggebranchen.

Læs denne guide og få et hurtigt overblik: Building Green Quick Guide