PULLERTER MED LYS

Pullerter virker som adgangsregulering i forhold til bilister og cyklister i byrummet. Ud over at være tryghedsskabende er pullerter med lys også med til at understrege byrummet og arkitekturen og bliver på den måde et smukt element i bybilledet.

Pullerter med lys fra LAMPAS er med til at lyse området op, og som små fyrtårn viser de vej eller afgrænser tydeligt et område. De er en naturlig og smuk afgrænsning ved pladser, parker og offentlige bygninger eller private virksomheder.

DESIGN AF PULLERTER

Vores store udvalg i designs sikrer, at der findes en pullert til enhver arkitektur og til både nyere og mere historiske dele af byen. Vi har smukke arkitekttegnede pullerter i moderne skandinavisk design og mere traditionelle pullerter, der passer til ældre bykvarterer. De fleste modeller kan pulverlakeres for at skabe et udtryk, der passer til en bestemt arkitektur eller en bestemt plads i byen.

Pullerterne fra LAMPAS er lavet i meget holdbare materialer, som eksempelvis galvaniseret stål. Cover L702 er blandt en af de mest efterspurgte pullerter. Det skyldes bl.a. dens robusthed, dens gode anvendelighed og det elegante design, der falder harmonisk ind i de fleste omgivelser. Den smukke ADDO L96 i rent skandinavisk design er skulpturel i sig selv og skaber på dekorativ vis en stemning af lys ved bygninger eller offentlige pladser. Ved at kombinere pullerter med og uden lys opnår man en spændende og smuk effekt i byrummet.

PULLERTER MED LYS VISER VEJ

Pullerter ved byens parker og pladser kan virke som en naturlig og integreret afskærmning af arealet, samt tilføre et ekstra element til området i form af lyskilder eller reflekser i pullerterne. Pullerter kan også skabe sikkerhed i byen, da de adgangsbegrænser biler og andre større køretøjer.

Ved skoler kan pullerter og cykelbomme være med til vise børn og bilister, hvor de skal færdes. Pullerter på skolens areal som afgrænsning ud mod vejen kan hjælpe børn på cykel med at afkode, hvornår de skal bremse op. Det giver en ekstra sikkerhed og hjælper med at dele skolens areal tydeligt op i zoner for gående, cyklister og bilister.