POSTKASSER

Den rigtige postkasse kan være med til at give det helt rigtige førstehåndsindtryk af en bygning. Valget af postkasse skal komplementere bygningen, uden at flytte fokus fra arkitekturen. Samtidig skal postkassen være placeret, så det er let for postbuddet at komme til den og for medarbejderne at tømme den.

En postkasse bliver brugt mere eller mindre hver dag og derfor laves i holdbare materialer og være slidstærk. Derudover samt den udformes i et brugervenligt og intuitivt design, der gør det let af afkode, hvor brevene skal i, og hvordan brevkassen åbnes. Derudover skal det være muligt at aflåse postkassen, så brevene er i sikkerhed for tyveri.

POSTKASSER FRA VEKSØ

Postkasser fra VEKSØ er moderne klassikere, der på smuk vis understøtter arkitekturen på bygningen, hvad enten det er en offentlig bygning eller en privat virksomhed. Vores modeller har flere muligheder for placering og design.

Postkasserne er lavet af holdbare og slidstærke materialer i meget høj kvalitet. Det gør, at de kan hænge ude i al slags vejr, og tåler at bliver brugt flere gange dagligt. Designet er intuitivt, og postkasserne er lette at betjene.

DESIGN AF BREVKASSER

Vores OUTFIT brevkasse fra Anne Quist Design Office er en moderne brevkasse i et skarpt skandinavisk design, som med sine enkle rene linjer komplementerer en moderne eksklusiv byggestil. OUTFIT kan hænges direkte på husmuren eller monteres på en specialbygget stander.

LIBER 17B / 18B, designet af Friis og Moltke, er en klassisk model, der ses på mange offentlige bygninger eller ved private virksomheder. Designet for mere end 30 år siden har postkassen gået sin sejrsgang og bevist sit værd. Den er praktisk, holdbar og holdt i et enkelt smukt design, der passer perfekt til moderne byggeprojekter.

Begge postkasser er lavet i holdbare materialer og kan pulverlakeres. Derved kan der skabes et individuelt udseende, der passer præcis til den bygning, hvor postkassen skal hænge.