SOMBRERO L805 MASTELYGTE

CUBO ARKITEKTER

Mastelygten SOMBRERO L805 fremstår som en lysende, svævende ring i mørke, når den er tændt, og har en massiv, veldefineret fremtræden i dagslys, når den er slukket.

Sammensætningen af en lodret mast og en vandret skærm giver SOMBRERO L805 et markant, letaflæseligt udtryk, som gør den god til at spille sammen med bygnings- eller landskabsarkitektur på en understøttende måde.

SOMBRERO L805 er en udendørs parklygte, der egner sig til stier, fortov, indgange og parkeringspladser. Vi har også set den brugt med stor succes indendørs i gangforløb med god plads og højt til loftet, hvor den giver en stemning af gadelygte.


Selve armaturet - den lysende ring - er fastsat på masten med tre tynde metalstænger. Masten gennembryder og rager op over den vandrette ring. LED-armaturet lyser direkte nedad uden reflektorer. SOMBRERO L805 kaster derfor lys på sig selv og på underlaget, mens graden af lysforurening til siderne er lav. Lysfordelingen er jævn og rotationssymmetrisk.

Mast og ring fremstilles i stål og kan leveres som varmgalvaniseret eller varmgalvaniseret med pulverlakering efter RAL-system. Afskærmningen er i satineret polycarbonat, som gør lyset diffust og blændfrit.

SOMBRERO L805 er designet af Cubo Arkitekter i 2000.

SPECIFIKATIONER:

Lysfordeling
Direkte og rotationssymmetrisk lysfordeling

Materialer
Mast og armatur i varmgalvaniseret stål eller pulverlakeret, varmgalvaniseret stål

Optik/reflektor
Afskærmning i polycarbonat Satiné-Blend, LED optimeret

Højde
2860 mm / 3310 mm / 3810 mm

Lyskilde
LED 34W/830/6700Lm. 50Khrs.

Montering
Til nedstøbning eller flangemontering. Jordspyd eller flange medfølger

Tilslutning

3 kabler maks. 5x10 mm². Sikringsboks og sikring medfølger

CE
Klassificering: IP54. IK10. Isolationsklasse II
Vægt 40 / 44 / 48 kg.

.