INDENDØRSBELYSNING – PENDLER, VÆG- ELLER LOFTSLAMPER

Smuk arkitektur kræver en smuk belysning, der komplementerer bygningen, både indenfor og udenfor. Den rigtige belysning i et design, der klæder bygningen, de rigtige steder i og udenfor bygningen, kan fremhæve detaljer og indgå som en del af indretningsdesignet. Vores armaturer indgår på smukkeste vis i arkitekturen, uden at tage fokus væk fra bygningen.

ARKITEKTTEGNEDE LAMPER

Vores smukke arkitekttegnede indendørslamper er med til at fremhæve arkitekturen i offentlige bygninger og private virksomheder. Lamperne fra LAMPAS er designet med henblik på, at de skal ophænges i gang- eller trappearealer, på kontorer eller på toiletter ved spejle. Men selv om de er designet med henblik på virksomheder og institutioner, er de så smukke og afgiver så behageligt et lys, at de også hænger i mange private hjem.

I designet er der lagt vægt på kvalitet og den rene skandinaviske stil, der passer til de fleste moderne kontorbygninger. De afgiver et blændfrit lys, der er behageligt for øjnene, og gør det både let at orientere sig samt at arbejde.

SAMMENHÆNG I BELYSNINGEN

Vores lamper er tænkt til at kunne komplementere hinanden, og flere designs findes i flere udgaver for at give mulighed for en fleksibel indretning af bygningen og udendørsarealerne mens man samtidig sikrer den røde tråd i belysningen. Flere af vores belysningsprodukter findes i forskellige designs, som vores BALLO lampe, der både findes i en indendørsudgave og fx i en masteudgave til udendørsbrug.