Lampas | Logo

BELYSNING

Hos LAMPAS arbejder vi for at skabe et byrum i balance, og belysning er en central del af inventaret i byen. Udendørsbelysning i byrummet er vigtigt for sikkerheden, trygheden og hele stemningen i byen. På samme måde som den rigtige lampe udenpå eller indeni en bygning kan understrege arkitekturen, så kan belysning i byrummet være med til at fremhæve pladser eller bygninger.

Gadelygter og anden belysning kan oplyse øde veje, parker eller torve og skabe tryghed for byens borgere. Den rigtige belysning kan sikre ordentlige synsforhold og sigtbarhed for trafikanter, der færdes i byen, hvad enten det er fodgængere, cyklister eller bilister.

Belysning kan lyse bygninger op, understrege arkitekturen, statuen eller andet, og på den måde fungere som et element i byrummet, der understreger og fremhæver. Derved er belysningen i byrummet med til at skabe en smuk og sammenhængende by for alle byens borgere og besøgende.

STORT UDVALG AF BELYSNING I BYRUMMET

Valget af byrumslamper skal være gennemtænkt og komplementere byens arkitektur og omgivelserne, de placeres i. Hos LAMPAS har vi et stort udvalg af både indendørs- og udendørsbelysning. Her findes designs til ethvert byrum. I vores sortiment findes bl.a. lygtepæle, pullerter med lys og indendørs- og udendørslamper.

Alle vores belysningsprodukter kommer i smukt design, der passer ind i byrummet, enten ved at gå i ét med omgivelserne, når det passer bedst, eller ved at fungere som et fremhævet designelement i byrummet.

Vores mastelygter bruges som gadelamper ved veje og til afgrænsning ved pladser eller andre områder, hvor der er brug for at markere, hvor ét rum i byen slutter og et andet begynder. Vores pullerter med lys viser som små fyrtårn vej eller afgrænser tydeligt et område. Vores store udvalg af indendørs- eller udendørsbelysning sikrer, at man kan opnå det helt rigtige udtryk i sammenspillet mellem lyskilde og arkitekturen på bygningen...