CYKELPUMPER

Cyklisme vinder mere og mere indpas som transportform i moderne byer, og der er mange fordele ved flere cykler og færre biler i byerne. I større byer kan der være meget trafik fra biler, og det kan være lettere og hurtigere at komme rundt på cykel. For ikke at tale om de miljømæssige og helbredsmæssige fordele ved at skifte bilen ud med cyklen.

CYKLISTVENLIG BY

Som moderne by har man et ansvar for i byplanlægningen at tage højde for, at det skal være attraktivt at færdes i byrummet for cyklisterne. Ved at gøre det let og mere sikkert at være cyklist, viser man som by også, at cyklisterne er velkomne.

Det betyder, at man i byplanlægningen skal tage højde for nye cykelstier, belysning og cykelparkering med cykelstativer, der kan tage alle typer dæk. Derudover kan man gøre andre tiltag for at forbedre forholdene i byerne for cyklisterne.

MANUEL ELLER AUTOMATISK CYKELPUMPE

Noget, der muligvis kan afholde flere fra at vælge cyklen frem for bilen, er tanken om at komme ud til en flad cykel efter endt arbejdsdag. VEKSØ tilbyder flere typer cykelpumper, der kan opstilles på strategiske placeringer rundt om i byen og på den måde give cyklisterne mulighed for at pumpe deres cykler ved behov.

VEKSØ tilbyder et udvalg af både automatiske og manuelle cykelpumper. I alle designs er der lagt vægt på funktionalitet og på, at de skal passe ind i byrummet. Pumperne er robuste, lavet i vedligeholdelsesfrit stål, er hærværkssikret og lette at betjene for byens borgere.

Den manuelle cykelpumpe betjenes let med en fodpedal. De automatiske kompressormodeller er tidsstyret og indeholder en vedligeholdelsesfri industri-kompressor, som er velegnet til det nordiske klima, da den kan fungere under store temperatursvingninger. Ved alle modeller gælder det, at de kan tage alle gængse ventiltyper.