SLYNGPLANTESTATIVER

Træer og grønne planter giver liv til byrummet og forskønner byens pladser, veje og torve. En måde at få grønne søjler ind i byen er ved at bruge slyngplantestativer. Stativer der lader planterne slynge sig op ad dem på smukkeste vis. Slyngplantestativerne fra VEKSØ kommer i flere designs, som alle lader planterne spille hovedrollen, mens de selv bliver en del af byens inventar.

GRØN BY MED SLYNGPLANTESTATIVER

Slyngplantestativer kan være med til at afgrænse byens forskellige rum og sætte en naturlig og grøn grænse ved eksempelvis torve, pladser eller langs byens gågade. Ved at bruge et stativ at lade planterne vokse op ad får man grønne søjler, som ses på afstand. Sammen med træer og andre planter i byen er slyngplanterne med til at skabe grønt liv i byen.

Plantestativerne kan bruges steder, hvor det ikke er muligt at plante træer og giver smukke grønne søjler, der forskønner byens rum. Det er en måde at få grønne planter i højden uden at skulle plante træer. På denne måde kan man let skabe grønne oaser rundt om i byen, også steder hvor der ikke er meget plads. Det er med til at skabe et interessant, smukt og imødekommende byrum for byens borgere og besøgende.

GRØNT BYINVENTAR

Slyngplantestativerne fra VEKSØ er et skulpturelt lodret beplantningsstativ, der giver planterne luft og hjælp til at vokse. De smukke plantesøjler optager ikke meget plads i byrummet og fås i flere størrelser og designs, der komplementerer det øvrige byinventar.

Slyngplantestativerne fra VEKSØ er meget holdbare og kan tåle vind og vejr. De er lavet i galvaniseret stål, der kan tåle at planterne vokser op ad det i årevis. Som altid kan produkterne pulverlakeres ved behov, så man opnår et plantestativ, der passer perfekt til omgivelserne og arkitekturen i byrummet. Stativerne opnår en smuk patina med tiden, som bidrager til plantesøjlernes udtryk.