AROS OVERDÆKNING

BYARKITEKTUR, AARHUS KOMMUNE

Cykelparkering er et vigtigt element i udviklingen af byrummet. Aros overdækning er en del af en hel serie af udstyr designet og produceret specielt til cyklister. Det er smukke og funktionelle bidrag til et velindrettet byrum, hvor den bæredygtige transport er i højsædet.
Aros er åben og transparent og nem at integrere i det urbane miljø. Der er fokus på helt enkle designede detaljer uden forstyrrende elementer, hvor spærenes elegance nærmest leder tankerne hen på flyvinger – enkle og luftige, næsten frit svævende i luften.
Aros er modulopbygget, og du kan derfor med lethed sikre dig en løsning, hvor kapaciteten matcher det aktuelle behov. Med en pulverlakering er der desuden mulighed for at give overdækningen sit helt eget udtryk.
Materialerne er i sædvanlig høj kvalitet. De galvaniserede overflader gør overdækningen modstandsdygtige over for vind og vejr og giver således ly og læ til cykler og cyklister mange år ud i fremtiden.
Som en ekstra forkælelse til cyklisterne er der mulighed for at integrere belysning i overdækningen. Aros er forberedt til montage af LED-spots, lavenergi og kan drives af solceller. LED-spottene er elegant indbygget i den slanke vandret bærende bjælke.
Serien giver en smuk sammenhæng i alle cykelfaciliteter i byen. Ud over overdækningen består Aros serien af Aros manuel pumpe og Aros kompressor pumpe.

SPECIFIKATIONER:

Stål
Søjler/åserør 250 x 50 mm
Spær 10 mm
Varmgalvaniseret stål, kan desuden pulverlakeres
Standardfarver, se produktinformation
Tag
10 mm klar akryl plade
Modulopbygget
Kan adderes med flere fag
Option
Kan leveres med indbygget LED-belysning i bærende ås
Kan leveres med 10 mm lamineret glas
Montage
Nedstøbning/påboltning på forstøbt fundament
Bestillingsdata, Aros
Aros overdækning: Enkeltsidet

.