OVERDÆKNINGER

Byplanlægning handler om at se byrummet som en helhed. Byen skal være et sted, hvor det er praktisk, behageligt og trygt at bo og arbejde. En overdækning kan være med til at skabe rum i byrummet og tydeligt markere, hvor man f.eks. skal parkere cykler.

Overdækninger fra VEKSØ er smukke og holdbare, og tåler vind og vejr. Vi tilbyder både cykeloverdækninger og overdækning til kundevogne ved eksempelvis supermarkeder. Nogle af vores overdækninger har glastag eller hulmønstret beklædning. På den måde inviterer overdækningen omgivelserne indenfor, og det giver et let og sammenhængende indtryk.

MODERNE CYKELOVERDÆKNINGER

Vi har udviklet overdækninger specielt beregnet til cykelparkering. Cyklisme er meget udbredt i de danske byer, og det er vigtigt for den moderne byplanlægning at sætte fokus på cyklisterne og give dem gode betingelser for at bruge byens rum. Med cykleoverdækning fra VEKSØ står cyklerne i sikkerhed for vind og vejr.

Overdækningerne er i sig selv smukke og skulpturelle og giver et naturligt samlingspunkt for cyklerne. Mange af vores overdækninger kan udvides med flere fag efter behov. Alle overdækninger er lavet i robuste materialer som varmgalvaniseret stål, som kan pulverlakeres, hvis en bestemt farve ønskes. Designet er udformet med tanke på vandafledning og lysindfald.

OVERDÆKNING FRA VEKSØ

Et eksempel er vores elegante og funktionelle cykeloverdækning AROS, der kan modulopbygges, så man let kan udvide med flere moduler. Designet er på en gang moderne og let og passer godt til det urbane moderne byliv med bæredygtig transport i fokus. Her er det muligt at integrere lys i overdækningen og på den måde yde ekstra service til byens cyklister.

Et andet eksempel er vores SILHUET overdækning, som nærmest er en skulptur i sig selv. Det elegante og moderne design forskønner byrummet, og samtidig angiver den tydeligt, hvor der er cykelparkering. Også denne model kan fås med lys og kan udvides med flere fag ved behov.