ROYAL PLINT

SCHMIDT HAMMER LASSEN ARCHITECTS

ROYAL bænk er et pragteksempel på balance mellem design og funktionalitet. ROYAL fremstår robust i udtryk og konstruktion, den inviterer til mangfoldige anvendelsesmuligheder og forbliver samtidig tro mod en stilren klassisk elegance.

Design og funktionalitet mødes også i tilvalgsmulighederne. Som en ekstra feature kan bænken leveres med indbygget lys, der oplyser terrænet rundt om og under bænken. Lyset medvirker bl.a. til at give pladsen et smukt udseende, skabe en rar atmosfære og øge bænkens anvendelsesmuligheder efter mørkets frembrud.

Desuden er der mulighed for at vælge et elegant ryglæn, en rygstøtte, der påmonteres asymmetrisk i centrum af bænken.

Bænken er en del af en serie, der blev udviklet til Søren Kirkegårds Plads ved Den sorte Diamant i København. Serien består udover bænk af ROYAL affaldskurv, ROYAL cykelstativ og ROYAL pullert. Sammen skaber produkterne smagfuldt indrettede og veldesignede udemiljøer.

ROYAL PLINT

SPECIFIKATIONER

Stel
50 x 150 mm
Skærmplade 2 mm
Varmgalvaniseret stål, kan desuden pulverlakeres.
Standardfarver, se produktinformation.

Planker
100 x 60 mm
Oliebehandlet mahogni (FSC®-certificeret) eller ask.

Optioner
Ryglæn.
Belysning: 9W TC-S, KL. I, IP64 eller 8,2W LED, KL. I, IP64.
Armaturet kan indbygges i stellets indvendige og/eller udvendige sider. Belysningen tilbydes påmonteret nye plinte, men vi tilbyder også en løsning til eftermontering på allerede leverede plinte.

Montage
Nedstøbning eller påboltning terræn.

Bestillingsdata: Royal
SHL 1002: Plint til nedstøbning, 3600 mm
SHL 1004: Plint transportabel, 3600 mm

.