MOOVE PLINT

LARS VEJEN

MOOVE er de mange muligheders møbel - et enkelt anvendeligt og nyskabende designmøbel du kan bruge, lige som du har lyst til.

Kombinationen af den klassiske runde form, den karakteristiske L-formede profil og de mange farvemuligheder giver møblet sin helt egen identitet og store fleksibilitet. Størrelsen gør det muligt at sidde både på, omkring og inde i cirklen. Fællesskabet kan vælges til eller fra, og udsigten kan nydes alene eller sammen med andre.

Der er ingen regler for, hvad der er op eller ned, og den helstøbte og imposante form i rotationsstøbt plast egner sig til såvel udendørs som indendørs miljøer. De mange farver gør det muligt at integrere MOOVE i en lang række arkitektoniske sammenhænge

Orange lyser op og skaber fokus, mens den grå farve giver møblet et mere klassisk og stilfærdigt udtryk. Du kan med andre ord give byrummet lige nøjagtig det design-tvist, du ønsker.

Montagen er nem og enkel. Pga. møblets størrelse og vægt er påboltning ikke nødvendig. Ønsker man imidlertid at stabilisere møblet yderligere eller sikre det mod tyveri, er det muligt at fastgøre det til terræn med et ankerbeslag og/eller fylde vand eller sand ind igennem et hul i siden, der herefter lukkes med skruelåg.

Byrumsmøbler i plast har generelt mange fordele. De er særdeles vejrbestandige og robuste og meget nemme at vedligeholde. Rengøring klares med blød børste og sæbevand eller med højtryksrenser.
MOOVE PLINT

SPECIFIKATIONER

Vægt
95 kg

Diameter
2400 mm

Standardfarver
Rød ral 3002, orange ral 2001, grå ral 7042, grøn ral 6002, sort ral 9005, blå ral 5009

Plint som stående møbel
Siddeflade (d) 400 mm

Plint som liggende Møbel
Siddeflade (d) 310 mm
Ryglængde (h) 380 mm

Materiale
10-12 mm Polyethylen

Montage
Kan stilles løst på terræn – påboltning ikke nødvendig.
Bemærk: Når møblet står i omvendt L-form, kan det tippes til siden. Dette frem kommer dog kun hvis produktet ikke er i brug og at det udsættes for meget stor belastning (f.eks. 2 personer som hopper på ét punkt), eller voldsom behandling. Dette kan udelukkes ved øget stabilisering.

Stabilisering
Ønsker man øget stabilisering, er det muligt at tilføre vand eller sand igennem et lille hul på indersiden, som derefter lukkes til med skruelåg.

Nedstøbning
Ønsker man at fastgøre møblet til terræn, er det muligt med et ankerbeslag, der skrues til møblet og derefter boltes fast til nedstøbningen.

Bestillingsdata: MOOVE
MO 1002B Plint : Blå
MO 1002G Plint :Grøn
MO 1002L Plint : Lys Grå
MO 1002O Plint : Orange
MO 1002R Plint : Rød
MO 1002S Plint : Sort

.