LINK

AART DESIGNERS

Ét møbel, flere møbler, flere funktioner. LINK bænk er med sin form og sit design et elegant og spændende møbel, der kan linkes sammen og skabe mange forskellige formationer og samtidig inspirere til møde og interaktion i det offentlige rum.

Ideen til designet opstod ud fra ønsket om differentiering - muligheden for at give brugerne mulighed for at vælge selv. Tæt på eller langt fra hinanden, ansigt til ansigt eller ryg mod ryg. LINK kan bruges efter behov og skabe individuelt tilpassede formationer, som fremmer formel og/eller uformel interaktion.

Selve konstruktionen er enkel: 1 modul består af 2 elegante rammer i fladstål og 10 oliebehandlede mahogniplanker (FSC®-certificeret) i varierende størrelse. Stålet er varmgalvaniseret og sikrer produktet en lang levetid.

Møblet blev oprindeligt designet til 2 uddannelsesinstitutioner i Sønderjylland, DK, hvor bygherre ønskede at skabe nye inspirerende rammer for undervisningen, både inde og ude. Ambitionen var at tilbyde fleksible, funktionelle læringsmiljøer, hvor studerende og lærere kunne udnytte de fysiske faciliteter til at variere arbejdsform, undervisningsmetode og samvær. Med sine mange formationsmuligheder trækker LINK institutionens rumlige kvaliteter ud i uderummet.

LINK BÆNK

SPECIFIKATIONER

Stel
60 x 10 mm
Varmgalvaniseret stål, kan desuden pulverlakeres.
Standardfarver, se produktinformation.

Planker
40 x 180 mm
40 x 100 mm
Oliebehandlet mahogni (FSC®-certificeret).

Vægt
70 kg

Montage
Påboltning terræn.

Bestillingsdata: Link
LI 1016: Link møbel, transportabel, 1608 mm

.