JIVE BÆNK

ANNE QVIST DESIGN OFFICE

JIVE bænk er et godt og træfsikkert valg, hvis du søger kvalitet, komfort og design, som du kan regne med i mange år fremover.

Med sin kraftige konstruktion, stærke materialer og stilrene design er bænken bygget til at holde. De faconhøvlede planker sikrer god siddekomfort år efter år og varmgalvaniseringen af stålet giver en ekstrem slidstærk og jævn overflade, der forlænger levetiden med op til flere gange.

Du kan sætte dit eget præg på bænken med tilvalg af pulverlakering (flere farver) eller bl.a. påvirke vedligehold, når du bestemmer dig for træsort.

Vælg f.eks. ubehandlet mahogni (FSC®-certificeret), der kun kræver et minimum af vedligehold og som med tiden patinerer i et jævnt og ensartet look.

JIVE findes også i et bord- bænkesæt. En kombination af de to løsninger giver flere muligheder for ophold i byrummet samtidig med, at produkterne samlet set bidrager til at skabe et sammenhængende udtryk.

Ekstra tip til en samlet byrumsløsning: JIVE passer designmæssigt godt sammen med affaldskurvene Define, Shine og Collect.

JIVE BÆNK

SPECIFIKATIONER

Stel
Ø 48 mm
Varmgalvaniseret stål, kan desuden pulverlakeres.
Standardfarver, se produktinformation.

Planker
Bænk 170 x 33/44 mm i smig
Bord 145 x 33 mm
Oliebehandlet eller ubehandlet mahogni (FSC®-certificeret), eller ask - alternativt trykimprægneret fyrretræ.

Armlæn
Kan leveres med armlæn.

Montage
Nedstøbning.

Bestillingsdata: Jive
AA 2011: Bænk til nedstøbning, 1800 mm

.