COMFORT BÆNK / PLINT / BORD

GINMAN, HARBOE, BORUP LANDSKABSARKITEKTER

COMFORT bænk sender et klart budskab til sine omgivelser: tag en pause, sæt dig godt til rette og nyd dine omgivelser eller byens puls.

I mere end 25 år har COMFORT bænk sørget for behagelige og elegante siddepladser i danske og udenlandske byrum, i parker, på strandpromenader og på pladser. En sand klassiker, et klassisk VEKSØ-produkt. Dansk design og gode stærke materialer, der ved hjælp af kompetent bearbejdning - herunder varmgalvaniseret stål – forlænger produktets levetid op til flere gange.

Som navnet antyder, er bænken stærk på komfort. De mange planker og den ergonomiske udformning af sæde og ryg sikrer en god støtte og høj siddekomfort. COMFORT findes også som bord og plint. Tilsammen skaber serien et ensartet udtryk og giver brugerne flere muligheder for ophold og interaktion i byrummet.

COMFORT er et af VEKSØs første designprodukter. Idéen til produktet opstod i forbindelse med en byggeudstilling tilbage i 1988, hvor det danske arkitekthus Ginman, Harboe, Borup Landskabsarkitekter og VEKSØ besluttede sig for at udvikle et design sammen. COMFORT blev startskuddet til en lang række tætte samarbejder med designere og arkitekter og en stor portefølje af designede kvalitetsprodukter i sortimentet.

Bænken blev relanceret i 2014, hvor både produkt og pris blev optimeret. Grunddesignet er det samme, men produktet fik et løft i form af en række forenklinger, så bænken nu fremstår i en mere moderne version.

Tip til samlet byrumsløsning: designet passer godt til affaldskurv af samme navn, COMFORT affaldskurv.

COMFORT BÆNK / PLINT / BORD

SPECIFIKATIONER

Stel
90 x 90 /10 x 50 mm
Vægbeslag 65 x 15 mm
Varmgalvaniseret stål, kan desuden pulverlakeres.
Standardfarver, se produktinformation.

Planker
44 x 33 mm / 44 x 65 mm
Ubehandlet eller oliebehandlet mahogni
(FSC®-certificeret) eller ask.

Armlæn
10 x 50 mm
Husk at beskrive/bestille sammen med bænken.

Montage
Nedstøbning eller påboltning terræn/væg.

Bestillingsdata: Comfort 1800 mm:
CO 3001: Bænk til nedstøbning
CO 3005: Bænk transportabel
CO 3008: Bænk til vægmontage
CO 3002: Plint til nedstøbning
CO 3004: Plint transportabel
CO 3006: Bord til nedstøbning
CO 3007: Bord transportabel

.