BÆNKE OG BORDE

En moderne by skal kunne bruges af byens borgere og besøgende og tage højde for deres behov. For at gøre byen så imødekommende som muligt er det vigtigt at tilbyde siddemuligheder på strategiske placeringer rundt om i byen. VEKSØ leverer borde og bænke i et gennemtænkt arkitekttegnet dansk design til byens rum, parker og pladser.

Borde og bænke fra VEKSØ tilpasses nøjagtigt det byrum, hvor de skal bruges, om det er parker, pladser, ved offentlige institutioner eller private virksomheder. Borde og bænke i smukke omgivelser giver mulighed for at bruge byens rum til udflugter og for at spise frokost i byens parker.


BÆNKE OG BORDE I HOLDBARE MATERIALER

Borde og bænke fra VEKSØ er tænkt til at skulle stå ude året rundt. Med et nøje overvejet materialevalg som FSC®-certificeret mahogni og ask, stel eller sokkel i stål, støbejern eller granit er alle vores modeller yderst robuste og slidstærke i overfladen.

Vores designs er gennemtænkte med fokus på æstetik og praktiske detaljer som siddekomfort og vandafledning fra overfladerne. I vores produktsortiment findes både moderne klassikere i tidløst nordisk design og traditionelle borde og bænke, der har bevist deres holdbare design igennem mange år. Fælles for vores borde og bænke er, at de er med til at gøre byrummet smukkere og give trætte borgere mulighed for at sidde ned.


BREDT UDVALG AF BORDE & BÆNKE

I vores brede udvalg af borde og bænke findes der et design til ethvert byrum og enhver arkitektur. Fra den moderne, farvestrålende og sjove MOOVE, der passer perfekt til børnehaver, skoler eller andre institutioner, hvor man har lyst til at lege med formen og farverne på siddemøblerne, til den enkle, æstetisk smukke PLUS PLINT i nordisk design med rene linjer.

Vores klassiske KØBENHAVNERBÆNK er med sit originale design fra 1886 en let genkendelig del af bybilledet i hovedstaden. OUTFIT PLINT indgår på smukkeste vis i omgivelserne med sine organiske former og enkle fremtoning. Og NEW URBAN, det praktiske bord- og bænkesæt, sætter sit helt eget arkitektoniske præg på bybilledet med sit smukke lette design.