AFFALDSSPANDE OG ASKEBÆGRE

VEKSØ leverer affaldsspande, papirkurve og skraldespande i et æstetisk og praktisk design, der passer ind i ethvert byrum.

Alle vores produkter til affaldshåndtering har gennemtænkte detaljer og fokus på tømningskomfort for renovationsholdet, samt let og intuitiv anvendelse for byens borgere og besøgende. Med et bredt udvalg i designs og modeller sikrer vi, at vores affaldsprodukter passer ind i ethvert byrum. Om det er byens parker, pladser eller torve eller om de skal anvendes ved offentlige institutioner eller private virksomheder har vi løsningen.

REN BY - SMUK BY

Vores ergonomiske design har fokus på både æstetikken og komforten for dem, der skal tømme affaldsspandene. Skraldespandene indgår naturligt i byens rum med dens robuste materialer, som stel i galvaniseret eller rustfrit stål eller aluminium og med inderspand i rundstøbt plast eller galvaniseret stål, er de lavet til både at kunne stå ude og inde.

VEKSØ tilbyder et bredt udvalg af produkter og designs inden for affaldsbeholdere og askebægre til det moderne byrum: Den moderne LOTUS-kurv, der kan leveres i mange farver, den stilfulde SHINE, som er en anden af VEKSØs klassikere.